CONTACT

Heeft u een vraag, idee, klacht of wilt u slechts uw kant van het verhaal kwijt, dan bent u op de juiste pagina.

Ik krijg vaak de vraag of ik reparaties kan en wil uitvoeren voor anderen, helaas moet ik aangeven hier niet aan mee te doen, ik heb geen grote werkplaats voor reparaties en ben ook maar een hobbyist ook het verzenden van apparatuur brengt risico's met zich mee. Ik ken ook niemand in mijn persoonlijke kringen die reparaties kan uitvoeren. Uiteraard bent u altijd vrij te vragen of ik eventueel tipt en advies heb voor als u zelf een reparatie uit wilt voeren.

Voor vragen over handleidingen kun je terecht op https://www.hifiengine.com/  Aanmelden is gratis, ze hebben haast voor elk HiFi apparaat meerdere handleidingen die je downloaden kunt (gelimiteerde aantallen per 24 uur).

Het gebruik van afbeeldingen op deze website is toegestaan mits voor eigen gebruik. Voor commerciƫle doeleinden raad ik u aan eerst contact op te nemen.

Gemiddelde reactietijd: 3 tot 5 dagen


Betreft verkoop van apparatuur:

Ik repareer veel apparaten en moet er soms voor kiezen wat in de verkoop te doen voor ik een ander apparaat op de kop tik (ik wil de hobby niet uit de hand laten lopen). Indien ik iets verkoop zal dat hieronder te zien zijn. Is het veld hieronder leeg dan verkoop ik momenteel niks, vragen hiernaar heeft zal dan ook niets opleveren.