CONTACT

Heeft u een vraag, idee, klacht of wilt u slechts uw kant van het verhaal kwijt, dan bent u op de juiste pagina.

Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag of ik apparaten van derden kan en wil nakijken, hoewel ik graag iedereen zou willen helpen met het nakijken en repareren van hun apparaten moet ik hier helaas van af zien. Hiervoor heb ik helaas te weinig tijd, tevens zitten er risico's aan verbonden. Ik ben geen professioneel reparateur maar een hobbyist, en wil het niet doen voorkomen dat een apparaat van derden in mijn handen onherstelbaar beschadigt raakt.

Voor vragen over handleidingen kun je terecht op https://www.hifiengine.com/  Aanmelden is gratis, ze hebben haast voor elk HiFi apparaat meerdere handleidingen die je downloaden kunt (gelimiteerde aantallen per 24 uur).

Het gebruik van afbeeldingen op deze website is toegestaan mits voor eigen gebruik. Voor commerciƫle doeleinden raad ik u aan eerst contact op te nemen.

Gemiddelde reactietijd: 1 week*

*ivm de coronacrisis krijg ik de laatste tijd veel mailtjes, ik wil deze altijd goed en duidelijk beantwoorden wat mij veel tijd kost, hierdoor kan de reactietijd hoog oplopen, excuses hiervoor!

Betreft verkoop van apparatuur:

Ik repareer veel apparaten en moet er soms voor kiezen wat in de verkoop te doen voor ik een ander apparaat op de kop tik (ik wil de hobby niet uit de hand laten lopen). Indien ik iets verkoop zal dat hieronder te zien zijn. Is het veld hieronder leeg dan verkoop ik momenteel niks, vragen hiernaar heeft dan ook geen nut.