Wie ben ik?

Wie is de persoon aan de andere kant van deze website?
Op deze pagina een korte biografie over mezelf en mijn hobby.


Eigenlijk heb ik de website opgericht met het oogpunt om mezelf zo veel mogelijk buiten beschouwing te houden. Het gaat hier immers niet om mij, maar om de audio-hobby waar ik me in verdiept heb. Maar misschien drijft de nieuwsgierigheid je ertoe te willen weten wie er nu een hobby als deze aanhoud.

Mijn naam is Jeffrey, bouwjaar 1992, Geboren in Rotterdam Zuid maar opgegroeid in het laag gelegen Zeeland.
De foto die je op de Startpagina ziet ben ik aan de Zeeuwse kust. Mijn interesses gaan uit naar Mechanische, Elektrische en Computer gerelateerde technieken. Eigenlijk alles wat je techniek kunt noemen heeft mijn interesse, met een voorkeur naar verouderde technologie. Ik vind het dan ook prachtig om oude machines en apparaten in werking te zien vooral als ze hedendaags nog een belangrijke rol uitoefenen en onmisbaar zijn. Tevens speelt geluid hierbij ook een heel grote rol. Eentonige geluiden in verschillende herhalende tonen klinken dan ook letterlijk als "muziek in mijn oren". Deze laatste zin en "ik kan er uren naar blijven kijken" zijn vaak vaste uitspraken die ik maak als ik het er met iemand over heb.

Naast de techniek is ook muziek iets waar ik helemaal in op kan gaan, of dit nu klassiek of hedendaagse muziek is. De brede muzieksmaak heb ik vooral aan mijn moeder te danken. Thuis of onderweg, muziek was altijd aanwezig. Zo herinner ik me nog goed hoe mijn moeder en ik regelmatig naar MTV keken en nummers via de mobiel aanvroegen (met de nadruk op het nummer Intergalactic van The Beastie Boys). Of anders wel de vele nummers van UB40 tijdens onze verhuizing van Rotterdam naar Zeeland.

De smaak heb ik dan ook grotendeels van moeders, nadien ben ik mijn eigen richting op gegaan en heb de voorkeur gelegd op elektronische muziek, maar luister uiteindelijk van alles.

Hieronder een overzicht van de collectie:

Natuurlijk kan het resultaat van beide interesses hier niet missen, hierbij een overzicht van de fysieke collectie:

De getoonde fysieke collectie breidt continu uit. Dus wat je hier ziet is dan ook slechts een beperkt overzicht. Een deel staat elders opgeslagen waar een andere deel later aan de collectie is toegevoegd.

Tot dusver deze pagina.